Thursday, July 15, 2004

Direct Selling

Direct Selling

Kat opis ni, masing2 dok cari side income. Sebelah meja aku, si Naini, dia register Zhulian. Tiap2 hari asyik promote Zhulian etc , suh aku beli, suh aku jadi ahli. Adeh! pantang aku rasa bosan dia suh aku tgk CD Zhulian. Siap promote website, siap ajak aku pegi kelas Zhulian hari Jumaat.

Last 3 days, aku pegi umah x-housemate aku, dia hidangkan aku air anggur dan tat nenas. Mak aih! Sedap sesangat...Then aku tanya ni beli kat mana. Dia cakap ECosway! Minat ke? Dia pon tunjukkan aku katalog barang2 eCosway. Pada aku menarik. Bila kita jadi ahli, kita beli barang, then kita dapat barang tu disamping dapat kumpul mata utk claim duit. Tapi mesti jadi Business Owner.

Sekarang aku dah masuk eCosway, aku nak beli barang, aku dapat mata. Aku nak ajak kawan2 aku earn side income. Mungkin dah lama org tahu pasal ni. Tapi hari ni aku nak letak kat blog. Tak kira! Free information lagi..

Tadi kat opis, si Naini dok promote lagi Zhulian. Aku cakap, aku dah masuk eCosway. Nak tahu tak..bla bla..blaa...Member bengang jer..Dia ada pesaing..hahahahha..Kita bersaing cara sihat yer!!

Budak2 lain kat opis tensen pasal kitaorg dok citer2 pasal Zhulian dan eCosway. Apa taknya, asyik compare barang jer...he heee..Esok lusa aku nak promote barang kat kampung lak..Sapa agaknya yg jadi mangsa yerr..hmmm


Detail sini!

3 comments:

Anonymous said...

This is very interesting site... nintendo revolution patent Co dedicated hosting location server0a

Anonymous said...

That's a great story. Waiting for more. »

Anonymous said...

That's a great story. Waiting for more. Pornstar bang order lexapro online taillight wiring location 2002 jeep liberty limited Pontiac t-1000 2gig usb memory cards call center software