Tuesday, August 03, 2004

Berita best sebulan

1 Ogos 2004 - Lebuhraya Pantai Timur dibuka secara rasmi. Paling best bila masa untuk ke KL dah disingkatkan ke 2 jam sahaja pada kelajuan yang ditetapkan dan FREE pulak tu selama sebulan mulai 1 Ogos 2004 tu.

Semua budak2 opis aku teringin nak buat test drive kat sanatermasuklah aku..he hee. Semalam ada sorang kawan budak opis aku hanya amik masa satu jam setengah utk ke KL by kete Honda 2.2. huh!! Terbang ke apa??!! Bila aku nak pegi try lalu ikut highway tu secara free ek??

Lepas ni mungkin ada dialog macam nih (dialog adalah semasa berada kat negeri Terengganu):

"Aku nak balik KL jap, jumpa kat sini balik(Kerteh) 2 jam dari sekarang ".
"Eh! Korang minum2 dulu, sejam lagi aku sampai...wife aku call pagi tadi ada urgent kat KL".
"Alahai..bos aku nih..Hari ni jer dah 2 kali aku pegi KL".
"Hmm..aku nak gi KL sat..nak makan tengahari.."..he heee
"Jom gi KL masa lunch karang!!"
etc..

Ni map lebuhraya tu


Detail ada kat sini..http://www.llmnet.gov.my/BM/Bina/lpt.htm

Ops...chow dulu..nak gi KL sat..he heeeee..jumpa petang karang..

2 comments:

Anonymous said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you!
» » »

Anonymous said...

What a great site »