Thursday, July 05, 2007

Here comes the new adk77

hai semua..

Aku telah selamat melahirkan anakku yang bernama Damia Izzatie pada 4 April 2007 secara caeser walaupun aku tak plak diberitahu awal2 akan di"belah". Sian kan kat aku..apa yg berlaku on that day , akan aku bagitahu later. Ok?

Sekarang dah 3 bulan berlalu. Kejap jer ...anak aku pon dah pandai "melaram". Pandai bergurau senda dgn ayah dan ibu dia. Foto nanti2 la aku upload. Mak dia pun dah hari2 amik gambo..Yela..masa preg dulu rupa mak dia kemain la "sihat". Macam apam yang terlebih ibu roti..Huhuuu..gambo masa tu pon aku ader tau..tangan pun besar semacam jer..cincin2 aku takyah berangan la nak pakai masa tu.

Oh ya...aku rasa lama giler tak updet blog ni. Berjuta2 stori aku nak taip sampai tak tahu mana satu patut aku taip dulu..Kelam kabut jadiknya . To make it short..meh la aku brief roughly what should I do a little bit pasni.

- Apa berlaku sblm dan slpas bersalin dan sbb yg menyebabkan aku dibelah.
- Masa pantang, pengalaman jadi ibu, anak menangis, mandikan anak 1st time, susukan baby 1st, etc..semua yg melibatkan 1st jadik ibu la.
- Minggu2 awal balik umah sendiri..what happened...
- Nursery anak..what happened on the 1st day tu..Huhuuu..sadis seyy..
- EBM as angah kalu boleh..what is my progress now..
- Routine aku skrg

apa lagi ek..
esok aku brief lagi..

Brief lagi? He heee..dun wori, nanti aku elaborate la apa yg aku nak citer..


Anak aku tengah tido..

Anak aku
Bye..balik dulu..nak gi amik budak kecik nih..kat nursery..

2 comments:

Anonymous said...

sambung...jgn tak sambung heheheh
nnti letak gambar lain plak yerrr

-u know me

farihah said...

mcm muka kak tini aarrr...