Wednesday, July 12, 2006

Bulan June

Hmm..lama tak update yer...Takper takper...alang2 lama tak update..meh aku update sebulan terus..aci? hehhee

28 Mei -Adik aku kawin
4 Jun - Majlis sambut menantu plak pada awal bulan Jun. penat sehh...tahniah adik aku...Jugak tahniah pada kawan2 aku yang telah selamat diijabkabulkan..Haz+Farihah..Selamat Pengantin baru. Buat sesaper511 aka ijam, selamat bergelar bapa...

9 June- ex-opismate kawin..Aku tak gi pon sbb balik kampung mertua. Losong, Trg.

16 June - Aku gi KL dengan hubby dan family mertua. Adik ipar aku bertunang dgn org KL. Penat gak sbb tak stay sana. Siap majlis terus balik umah. Aku tolong drive gak..Sian kat husband...ngantuk siap ngaji tengah drive...Huhuuu...
Renew roadtax WHG + insurance ...terbang gak RM700.00 tapi aku suka sbb roadtax cuma RM106.00 je..Separuh boleh save tu...
Husband tukar nama kete dia ke nama aku..Aku ada 2 kete nih..Muehehheee.
- Adik aku kat Sabah exam for final paper. Tunggu dia nak balik Trg early next month kot.
- Adik aku interview ExxonMobil...tengah tunggu result medical now.
- Adik yang lepas SPM dapat Poli Seberang Prai. Isnin ni pegi dengan adik yang kat Gebeng dan mak ke sana.
- Akak ipar aku dah almost sebulan kat HKL, kene warded coz uri kat bawah ...aku pon tak faham sangat...tapi has to stay there sampai kene operate this 24 July...doakan seme selamat.
Last week balik kampung husband. Tak bermalam pun sbb balik awal pagi dan bertolak lewat malam. Naperlah ngantuk sangat ek! Mesti dua2 orang drive kalu balik dari kampung..Symptom mengantuk tu alahaiiii....
Apalagi ek..oh ya..aku ingat nak letak gambo aku dengan baju satin hadiah dari hubby lah ...Jap aku godek2 jap....sat eh... Sila ignore date kat gambo tu...lupo nak setting kat camera la..
aku depan masjid shah alam masa gi pinang adik ipar.

8 comments:

limaunipis said...

mmg cantikk tulll baju satin ko nih...berseri2 muka ko...seri ada makna ker??? eerrrmmmmm gelang kat tgn tuh mmg terbeli saiz kecik ker??? gelang tuh pun cantik gak...

angah said...

baju tu cantik tapi kenapa ko posing cam nak berkawat hahahahaha

Anonymous said...

Thank you!
[url=http://zecqjqtt.com/vltj/ltfb.html]My homepage[/url] | [url=http://qbzylcdl.com/npwn/plcw.html]Cool site[/url]

Anonymous said...

Nice site!
My homepage | Please visit

Anonymous said...

Nice site!
http://zecqjqtt.com/vltj/ltfb.html | http://fboxvput.com/mwqy/ujfu.html

Anonymous said...

Wonderful and informative web site.I used information from that site its great.
» »

kak seri said...

tahniah! TAHNIAH!! muahsssssss cium mak yong
akak dulu pun, bila adik kahwin akak yg ehem ehem...

Anonymous said...

Very nice site! quality call center monitoring http://www.confederate-toy-soldiers.info/milf-and-toys.html http://www.block-drives-paving-driveway-design.info/diagram-of-a-driveway.html Red lion toy hualer http://www.spyware-software-9.info/Freedom_anti_spyware_software.html game game keno keno like online play http://www.backpacks-3.info/Backpacks_school_neon_green_back_pack.html Tax records okaloosa county florida mitsubishi