Monday, April 24, 2006

Cepatnya....

Pejam celik pejam celik..dah hampir genap setahun dah aku berstatus "bini orang". This coming Sunday will be our 1st anniversary. Phewww..Aku rasa macam baru semalam pakai baju pengantin dan baru semalam diijabkabulkan..Alhamdulillah..Allah permudahkan hidupku. Aku bahagia dengan kehidupan aku sekarang bersama suamiku tercinta..

Agaknya dunia dah nak hampir ke titik noktah...baru jer aku rasaaku apdet blog ni..rupa2nya dah nampak sawang dah pon tadi..OoooOoooo...cepat masa berlalu ek..

Bulan depan adik aku lak akan melangsungkan perkahwinan dia. Bulan 8 abang aku akan dapat baby sulung dia. Erkk..apadia? Tak dengar arr...Mesti ada antara korang kan yang nak tanya soklan ni kat aku kan-->> Tuan blog bila pulak nak bertiga? . Aku redha..aku tahu rezeki ajal maut jodoh di tangan Tuhan. Cuma kena usaha dan tawakal jerlahkan..Yelah..macam jodoh jugak..tak usaha sungguh2..tak dapat...So, kesimpulan nya..err..errr kena usaha lagi dengan lebih gigih!

Aku dapat sorang opismate yang hampir satu kepala dengan aku..Either gelak..eating habit ..or body size..errr..Tati..jangan marah seyy... **wink. BTW, I am happy to befriend with her..

Lots of things to be shared with you all friends.. Sabor naaa..cheq ada masa..sat lagi cheq apdet panjang lebaq naaa..

Ngah, ko datang umah aku 3 June tau..".aku" masak nasik minyak tau.. ;)
Dewi, ko pekabo la ni? Best ar kalu aku pon dapat kerja macam ko..Kompeni besau, scope kerja specific..gaji besauuuUUu..heh heee heeee.. ;)

Eh..dah banyak merepek..nanti2 aku tulih lagi...taip...terus publish...edit? tak payah dah.....bizi!!

Take care frens!

3 comments:

angah said...

alamakkkkk aku gi kelantan ler 3hb tuh huhuhu. Adik mak mertua aku kawen. tp aku cuti sampi minggu depannya tuh... hopefully boleh jumpa masa tuh.. rindu ler kat ko

Anyway.. happy 1st anniversary. Semoga mawaddah dan rahmah dalam rumah tangga dipelihara Allah hendaknya..

p/s aku conceived pun lepas setahun.. so rilek yer, jgn pressure sangat.

limaunipis said...

besauuuunyerrrrr ;)

Anonymous said...

That's a great story. Waiting for more. »