Thursday, January 19, 2006

Happy New Year 2006

Dah lama aku tak jenguk apdet blog aku ni rupa-rupanya. Until my fren msg aku tadi. "Bila nak apdet weh". Wakakaa...yelah..yelah..aku apdet nih!

Mana aku nak setat eh?! Hmm...kalu gini okay?

Raya Puasa - aku dah apdet.
Hubby on and off ke offshore - very sad story..kena tinggal weh!
Aku ditemuduga- dah apdet..Keputusannya? Tak dapat..maybe aku overqualified kot ...hihii..aku agak la.

Bulan Dec 2005
..ingat-ingat lupa lah apa yang berlaku in this month. Yang aku ingat malam Tahun Baru tu, aku and hubby balik dari kampung sampai umah kami kul 9.00 malam. Sebab nak tengok bunga api lah kekononnya, pukul 11.30 tu kami keluar lagi ke bandar dengan harapan, nampaklah fire crackers tu.. Sedey..sedey...senyap sepi jer, ada satu fire cracker tak jadi...aku rasalah kan, bunga api basah la..payah nak nyala..huh!

Mertua ke Mekah - sedey akak time nak depart kat airport tu. Tears, hugs and kisses...isk isk..Isnin ni mertua
aku sampai dari Mekah. Semoga dia selamat sampai..Amiin..

Bulan Jan 2006
Selamat tahun Baru....my hubby wished me..asking for my wishes for this year. Orang kata, kalau nak hajat kita tercapai, tak boleh bagitahu kat orangkan..So, aku simpan dalam hati jer lah.. **wink..

Birthday - mak, kak long, huda..semua bulan nih. Ohya ..birthday ayah bulan 12..dah lepas. Hopefully my mom and dad happy in their life..dikelilingi cucu-cucunya...forever..My sister in-law confirmed pregnant..Tambah cucu my parents. Nak kena tambah lagi satu nampaknya nanti..tak boleh jadi nih!

Raya Haji - turn kat umah hubby. Mertua tak ada kat rumah. Menantu dia yang baru kena masak untuk raya. Nasik minyak, ayam masak merah, acar timun+carrot. Sedap..boleh tahan..Nak tempah?? Call me ..hahah...Pukul 5 pagi tau, ..aku heret hubby aku sekali, teman aku memasak di pagi raya, di perantauan..iskk..iskk

Hujung minggu depan, sepupu aku kawin on Sabtu, sepupu hubby kawin on Jumaat, kena drive sana sini ler jawabnya. Mesti penat kan..lambat lagilah nak apdet..bukan aku drive pon..hahaha

Ok..till meet again..

**Wink..

5 comments:

seriadriani said...

ooo adikkku sayang gunung meletup. rindu sangat2... bila blh jumpa?

angah said...

hahahaha berjaya juga aku membuatkan ko update. Minggu depan aku balik Kuantan masa CNY

angah said...

aku lagik...

ko lupa lagi satu ler tini, kita jumpa kat Sungai Ular, makan2 keropok sambil menganyam ketupat beberapa biji :P

farihah said...

apdet gak last sekali ;)

Anonymous said...

That's a great story. Waiting for more. Amateurs pages sex I get a free sample of viagra mexican bontril prescription photos of amateurs wife swapping